Eerbeek
24-32 uur per week
MBO - HBO

Nina wordt je collega

Nina wordt je collega

Wil jij de nieuwe collega worden van Nina?

Door het productenpakket uit te breiden en continue verder te professionaliseren hebben we al een mooie groei doorgemaakt, maar we willen de omzet nog verveelvoudigen. Daarom zijn wij op zoek naar een

Internationaal Relatiebeheerder

met plezier in het bouwen van commerciële relaties

Feltest Equipment B.V. in Eerbeek (Gelderland) is een klein en innovatief bedrijf met honderden klanten in ca. 80 landen. Vol enthousiasme ontwikkelen, assembleren en verkopen wij meetinstrumenten voor papierfabrieken, die daardoor efficiënter hun papier kunnen produceren.

Door het productenpakket uit te breiden en continue verder te professionaliseren hebben we al een mooie groei doorgemaakt, maar we willen de omzet nog verveelvoudigen. Daarom zijn wij op zoek naar een

Wat ga je doen
Binnen ons kleine team zorg jij ervoor dat klanten de door hen aangevraagde offerte op tijd ontvangen en vervolgens bij ons gaan bestellen.
Het bijzondere bij Feltest is dat wij eigenlijk alleen schriftelijk – per email – met onze wereldwijde klanten communiceren. In deze functie is het daarom de kunst om, met oog en respect voor alle cultuurverschillen, per email een relatie op te bouwen waarmee je de drukbezette klanten toch tot actie weet aan te zetten.
Je werkt vanuit ons kantoor in Eerbeek. Als je wilt, kun je enkele keren per jaar de sales manager assisteren bij beurzen en congressen wereldwijd, bijv. in China, USA en Brazilië.

Selma wordt je collega

Marcel wordt je collega

Wil jij ook bij Feltest aan de slag? Solliciteer dan hieronder.

Zijn wij een match?

Wat breng je mee
We zoeken iemand die breed geïnteresseerd is en commercieel gevoel heeft. Je bent bij ons op je plek als je meebrengt:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Commercieel inzicht, je zoekt creatieve win-win oplossingen
  • Inlevingsvermogen in het leven van onze industriële, technisch-georiënteerde klanten
  • Uitstekende schriftelijke communicatie in het Engels – extra talen zijn altijd welkom. Je leest goed ‘tussen de regels door’ en je schrijft kort, bondig en overtuigend
  • Een oog voor detail

Verder heb je een mentaliteit van aanpakken en doorzetten. Je kijkt continue naar manieren om je eigen functioneren te verbeteren. Je werkt gestructureerd waardoor je je beloften altijd nakomt.

Wat bieden wij
Je maakt deel uit van ons enthousiaste team dat in een ontspannen sfeer samenwerkt om de wereld te veroveren. Je krijgt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De samenwerking is open en transparant, wat o.a. betekent dat je nauw betrokken bent bij de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

We bieden je een contract voor minimaal 24 uur verdeeld over 4-5 dagen per week met 15 vakantiedagen per jaar (dus 5 weken), een marktconform salaris en deelname aan het pensioenfonds. Meer uren per week is ook bespreekbaar.

De werkdagen en -tijden zijn flexibel en in overleg vast te stellen. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden is er voor iedereen een jaarlijks scholingsbudget. Tot slot is er een mooie winstdelingsregeling.

We beginnen met een contract voor bepaalde tijd, maar bij goed functioneren zetten we dit graag om in een vast dienstverband.

Denk jij dat we een match zijn?

Contact
Feltest Equipment BV
Marcel Lensvelt
Stuijvenburchstraat 155
6961 CV Eerbeek

Tel: 0313-652215
Website: Ga naar website

Deel deze vacature

Bekijk onze andere vacature

Technicus

MET BREDE KENNIS EN VAARDIGHEDEN

In ons kleine team ga je enkele van onze meetinstrumenten assembleren en repareren. Je wordt intern opgeleid tot specialist in onze producten.