Eerbeek
16 uur per week
MBO

Marcel wordt je collega

Marcel wordt je collega

Wil jij de nieuwe collega worden van Marcel?

Feltest breidt haar portfolio uit met nieuwe, zelf ontwikkelde en geassembleerde producten. Door bedrijfsgroei zijn wij op zoek naar een

Technicus

met brede kennis en vaardigheden

Feltest Equipment B.V. in Eerbeek (Gelderland) is een klein en innovatief bedrijf met honderden klanten in ca. 80 landen. Vol enthousiasme ontwikkelen, assembleren en verkopen wij meetinstrumenten voor papierfabrieken, die daardoor efficiënter hun papier kunnen produceren.

Wat ga je doen
In ons kleine team ga je enkele van onze meetinstrumenten assembleren en repareren. Je wordt intern opgeleid tot specialist in onze producten. Je kunt dan de mechanica en printplaten plaatsen, solderen, connectoren maken en embedded software installeren. Daarnaast denk je mee in ontwikkeltrajecten voor nieuwe producten en verbetering van onze producten en interne processen. Je werkt vanuit onze locatie in het centrum van Eerbeek.

Nina wordt je collega

Selma wordt je collega

Wil jij ook bij Feltest aan de slag? Solliciteer dan hieronder.

Zijn wij een match?

Wat breng je mee
We zoeken iemand die breed geïnteresseerd is en een goede technische basis heeft, die we kunnen opleiden tot een specialist in onze producten. Je bent bij ons op je plek als je meebrengt:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring met mechanica, elektronica en software
  • Een vaste hand en goed gezichtsvermogen (evt. met hulpmiddelen, zoals een loep)
  • om ook de kleinste verbindingen te kunnen maken
  • Oog voor detail en de drive om kwaliteit te willen leveren
  • Verder heb je een mentaliteit van aanpakken en doorzetten. Je zoekt continue naar verbetering; van de producten en de onderdelen, van jezelf en van onze processen.

Wat bieden wij
Je maakt deel uit van ons enthousiaste team dat in een ontspannen sfeer samenwerkt om de wereld te veroveren. Je krijgt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De samenwerking is open en transparant, wat o.a. betekent dat je nauw betrokken bent bij de verdere ontwikkeling van het bedrijf.
We bieden je een contract voor in principe 16 uur/2 dagen per week met 10 vakantiedagen per jaar (dus 5 weken), een marktconform salaris en deelname aan het PMT pensioenfonds. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden is er voor iedereen een jaarlijks scholingsbudget. Tot slot is er een mooie winstdelingsregeling.

We beginnen met een contract voor bepaalde tijd, maar bij goed functioneren zetten we dit graag om in een vast dienstverband.

Denk jij dat we een match zijn?

Contact
Feltest Equipment BV
Marcel Lensvelt
Stuijvenburchstraat 155
6961 CV Eerbeek

Tel: 0313-652215
Website: Ga naar website

Deel deze vacature

Bekijk onze andere vacature

Internationaal relatiebeheerder

MET PLEZIER IN HET BOUWEN VAN COMMERCIËLE RELATIES

Binnen ons kleine team zorg jij ervoor dat klanten de door hen aangevraagde offerte op tijd ontvangen en vervolgens bij ons gaan bestellen.
Het bijzondere bij Feltest is dat wij eigenlijk alleen schriftelijk – per email – met onze wereldwijde klanten communiceren.